ALT DU BEHØVER

HAR DU ALTID I DIG

YOUNITY DENMARK

Hvem Er Vi?

 

Younity Danmark og Alun.dk’s mål er at give dig viden og indsigt og udstyre dig med redskaber og teknikker, som du kan anvende til at indfri dit indre potentiale. Vi er overbeviste om, at vi alle er skabere og skabere af vores eget univers. Når alt kommer til alt, er det kun dig selv, der har nøglen til dit velbefindende. Du har styrken i dig selv til at gøre dig glad, sund og stærk. Du skal bare finde din egen kreative motor. Og første trin er at bruge den hver dag! Vi forpligter os til at finde de bedste undervisere, motiverende foredragsholdere, redskaber og metoder fra hele verden og bringe dem direkte ind i dit hjem! Og vi bruger al vores energi, drive, viden og viljestyrke til at gøre hvert eneste online-kursus en absolut fantastisk og opløftende oplevelse for dig.

Vi glæder os til at have dig med på rejsen.

De bedste ønsker

Rasmus & Alun
TEAM YOUNITY DENMARK

THE YOUNITY TEAM

være. selv. klar over.

Det, som begyndte som en vision i en meditation, er blevet Europas online-platform nr. 1 for personlig og spirituel udvikling.

Vi havde aldrig forestillet os, at denne idé ville røre tusindvis og tusindvis af menneskers hjerter. Det er grunden til, at vi er vokset helt utroligt de seneste tre år. Flere og flere mennesker har bedt os om at udvide projektet og bringe budskabet til andre lande. Og derfor er vi her – vi ønsker at oplyse så mange hjerter som muligt med viden fra banebrydende tankeledere, pionérer og genier.

Younity er gået sammen med alun.dk for at skabe Younity Danmark for at udbyde kvalitetsprodukter af højeste kvalitet til dig og give dig en læringserfaring, du aldrig har oplevet før – og vigtigst af alt – viden, som kan anvendes direkte i dit daglige liv, så du også kan begynde at opleve positive forandringer!

NOGLE AF DE

MENTORER

 du kan finde på vores kurser

Dr. Joe Dispenza

Eckhart Tolle

Alberto Villoldo

Bruce H. Lipton, PhD

Anita Moorjani

Gregg Braden

Deepak Chopra

Neale Donald Walsch

S. H. Dalai Lama

Louise Hay

Gordon Smith

Byron Katie

Og mange flere.

DELTAG I VORES

FÆLLESSKAB

SØRG FOR AT DU IKKE GÅR GLIP AF NOGET!

Instagram
Tilmeld dig nu for at komme i kontakt med ligesindede og altid være opdateret

NOGLE AF

YOUNITY

-PRÆSTATIONERNE

Fællesskab

Lande

Sprog

Eksperter

 

VORES EVENTS

find your flow! – Events for byens åndelighed.

Deepak Chopra

Det var en forbløffende begivenhed, ekstremt godt organiseret og meget velfremmet. Vi havde en vidunderlig oplevelse for alle. Jeg anbefaler kraftigt, at hvis du vil lave en begivenhed i Basel, skal du komme i kontakt med Younity. Det er en ekstraordinær gruppe mennesker, der laver et fantastisk stykke arbejde.

Neale Donald Walsch

Jeg har holdt præsentationer overalt i verden, men ingen steder i denne verden har jeg haft en begivenhed, der blev skabt og præsenteret i sådan en fremragende kvalitet, med opmærksomhed på enhver detalje, få alting rigtigt, gjort alt så perfekt og få mig og denne meddelelse føler mig så velkommen som hvad jeg havde her i Schweiz – i Zürich og i Basel – med Younity.

Hvilken utrolig organisation, hvad et vidunderligt team. Et team med stor ekspertise i alt. Jeg er så taknemmelig for at have haft muligheden for at komme her og arbejde sammen med denne forunderlige gruppe mennesker. Det har været en levetid. Der er intet mere, som jeg kan sige, bortset fra at det ikke bliver bedre.