Velkommen til Gregg Braden’s Affiliate Program!

Her finder du alle de oplysninger, du har brug for til at begynde at promovere Gregg Braden.

Hvordan kan jeg begynde at promovere Gregg Bradens online kursus?

Download materialerne

Download grafik- og skriveskabeloner (nedenunder)

Tilmeld

Tilmelding til Elopage som udgiver: elopage.com

Opret dine UTM-links

Opret dine UTM-links og mail dem til denmark@younity.one (Vigtigt!).

Begynd at promovere!

Del dine sociale medieindlæg og / eller e-mails med dine abonnenter!

Vigtigt:  Brug kun de UTM-links, du oprettede i Elopage, ellers kan vi ikke spore dine optins eller salg.

Se forklaringsvideoen

Grafik

Download den grafik, du kan bruge til dine kampagner her.

Skrive skabeloner

Download e-mail og det sociale medieindhold, du kan bruge til dine kampagner her.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ’s)

Hvordan foretager jeg en provision fra det gratis produkt?

Hver bruger, der vælger det gratis online introduktionskursus ved hjælp af dit UTM-link, spores af cookies, og hvis de køber det ekstra onlinekursus efter at have set den gratis version, får du automatisk en provision for dette salg gennem elopage.

Sådan oprettes en Elopage-konto

Hvis du ikke har en eksisterende Elopage Publisher-konto, kan du oprette en ved at acceptere Elopage affiliate program invitation og vælge den gule knap ‘Tilmeld dig som udgiver’. Udfyld dine oplysninger under fanen ‘publisher’.

Når du har oprettet en konto, skal du acceptere “Kablet til at trives” affiliate invitation for at den kan vises på din Elopage-konto.

Se forklaringsvideoen.

Sådan oprettes et UTM-link

Et UTM-link giver dig mulighed for at dele sporbare links til vores optin / salgssider. Via disse links vil vi være i stand til automatisk at spore al trafik, der sendes gennem dine kampagner og give dig nøjagtige data om sidebesøg og produktkøb.

For at oprette et UTM-link skal du gå til din Elopage Publisher-konto og vælge Marketingværktøjer. I øverste højre hjørne skal du vælge knappen Opret. Nedenfor er hvad der skal vælges på hver side:

Hvad vil du oprette? Plain Link

Vælg et affiliate program: Vælg “Kablet til at trives” affiliate program.

Hvilket valg skal jeg vælge? Payment

Hvor fører linket til? Til vores optin-side, hvor alle kan tilmelde sig gratis.

Parameter du har brug for:
Kilde: Affiliate
Kampagne: brg-DA-k1-l1

Medium: Indtast dit publisher-id her (du kan finde det i fanen oversigt)

Send både dit standard- og korte link via e-mail til affiliates-denmark@younity.one og brug en af dem under dine kampagner.

Se forklaringsvideoen til oprettelse af UTM-link.

Sådan tilmelder du dig "Kablet til at trives" Affiliate Program som en eksisterende Elopage-publisher

Klik blot på dette link og vælg ‘Allerede en publisher på elopage? Log ind og bliv min affiliate, blå knap. Det affiliate program “Kablet til at trives” føjes automatisk til din konto,

Hvorfor skal jeg give mine bankkontooplysninger?

Bankkontooplysningerne bliver kun bedt om at betale dine kommissionsbetalinger. Du vil aldrig blive opkrævet noget under nogen af younitys affiliate programmer.

Sådan ændres sprog for Elopage

For at ændre sprog, inden du logger ind, skal du enten tilføje “?locale=en” [engelsk] i slutningen af url eller klikke på Profil under “Einstellungen” og vælge Engelsk:

Nyheder: For at du som affiliate kan få de oversatte e-mails, kan udvidelsen “?Locale=da” tilføjes https://elopage.com/s/younity-denmark/publisher-landing/YLv6VZqxFxw4y2ozaDKz?locale=da

Det er nu endda muligt, at affiliates kan have brugergrænsefladen på dansk, hvis de bruger “?Locale=da” i URL’en. Derudover har du muligheden for at skifte det til engelsk, når du går til indstillingerne, som det ses på skærmbilledet.

Hvordan beregnes kommission?

Kommissionen beregnes som 30% af produktets nettobeløb . Det nøjagtige antal ændres fra produkt til produkt, baseret på momsafgifter og elopagesalær. Du kan se det nøjagtige beløb under fanen Statistik på din Elopage-konto.

Får jeg automatisk min provision?

I henhold til loven er vi forpligtet til at give en 14 dages pengene tilbage-garanti, din provision bliver afsluttet, når denne periode er forbi, og brugeren ikke har returneret produktet.

Hvordan modtager jeg min provision?

Sørg for at udfylde dine bankoplysninger i din elopage-publisherprofil og give de nødvendige dokumenter. Når et salg er gennemført, og den 14-dages tilbagebetalingsperiode er afsluttet, betaler elopage automatisk det beløb, du har tjent, til den bankkonto, du har angivet. Betalingen finder sted omkring den 15. i hver måned for provision af den foregående måned.